Pakettiauton vuokraus

Pakettiauton vuokraus Helsinki

Pakettiauton vuokraus on monesti edullisempaa kuin maksaa ammattimuuttopalvelusta. Kaiken lisäksi hyvin valmisteltu muutto on helppo tehdä itse. Näillä vinkeillä ja vuokraamalla pakettiauto uuteen kotiin muuttaminen on helppoa. Easyrentiltä vuokraat sopivan kokoisen muuttoauton tarpeidesi mukaan.

Muuton tärkein varuste on tilava muuttoauto. Tilava pakettiauto voittaa peräkärryn mennen tullen; Usein yksi matka riittää, etkä joudu tekemään ajamaan montaa kertaa edestakaisin. Tämä säästää aikaa ja hermoja. Pakettiautossa muuttokuorma pysyy suojassa pölyltä, sateelta eikä sinun tarvitse miettiä pressun virittämistä tai pelätä että esineitä tippuu matkan varrella. Pakettiautossa tavarat pysyvät suojassa varkailta ja katseilta, ja voit lukita ovet ja jättää muuttoauton vartioimatta, mikä ei peräkärryn kanssa onnistu.

Tärkeintä on suunnitella muutto etukäteen; mieti ja kerro kantajille kunkin huonekalun paikka uudessa kodissa. Hyvällä kommunikoinnilla vältät turhautumiset ja muutto sujuu jouhevasti. Suojaa ja pakkaa tavarat huolellisesti ja kirjoita kunkin laatikon päälle mihin huoneeseen ne kuuluvat. Usein arvoesineet on paras kantaa itse muuttoautoon mahdollisten vahinkojen varalta. Vastuukysymykset ystävien kanssa voi olla inhottavia.

Nokkakärryjen käyttö nopeuttaa muuttoa huomattavasti. Niissä kulkee monta laatikkoa yhdellä kertaa ja muuttaminen käy joutuisammin kuin laatikko kerrallaan kantamalla. Tämä säästää aikaa ja kantajien voimia. Usein tavarat pysyvät myös paremmin ehjänä kulkiessaan pyörillä. Jos sinulla ei ole nokkakärryjä omasta takaa, voit vuokrata sellaisen muuttoauton kanssa vain 5€ päivä.

Pakettiauton vuokraus ja siihen liittyviä vinkkejä:

  • Pistä raskaimmat esineet ja huonekalut autoon ensimmäisenä.
  • Tiivistä kuorma liinoilla niin, että se pysyy paikallaan myös sivusuunnassa. Näin myös tavarasi pysyvät paremmassa kunnossa.
  • Pakkaa muuttolaatikot huoneittain ja merkkaa kohdehuone selvästi. Lastaa kauimmaisten huoneiden tavarat viimeisenä. Näin varmistat että kantajat eivät joudu pujottelemaan laatikoiden seassa.
  • Kuorma kannattaa myös tehdä tiiviiksi, että tavarat eivät mahdu liikkumaan sivusuunnassa auton sisällä. Jokaisen muuttoauton mukana tulevat kiristysliinat, joilla kuorman pysymään paikallaan.
  • Sängyn patjat kulkevat kätevästi muuttokuorman päällä
  • Pakkaa vaatteet esimerkiksi jätesäkkeihin, ja voit käyttää niitä tiivistämään kuormaa ja estää esineiden hankautiminen toisiinsa.
Jos uusi tai vanha koti on kerrostalossa, kysy isännöitsijältä tai talonmieheltä apua. Mitä lähemmäs ovea pääset, sen parempi. Talonmieheltä saattaa löytyä esimerkiksi lippusiimaa, jolla pystyt varaamaan paraatipaikan oven edestä.
Muuton ei tarvitse olla kallista ja vaikeaa. Pakettiauton vuokraus Easyrentistä on helppoa ja edullista.