Vuokraa paku edullisesti

Easyrent on pääkaupunkiseudun edullisin pakettiautovuokraamo! Palveluitamme ovat mm. pakun vuokraus, vuokrapaku tai paku vuokralle. Vertaile vuokrattavat pakettiautot helposti ja valitse esimerkiksi pieni pakettiauto yksittäisen huonekalun kuljetukseen tai iso pakettiauto ilman kilometrirajoitusta pidempääkin muuttoa varten.

Vuokraa pakettiauto moneen eri tarkoitukseen

Vuokrataan halpa pakettiauto, mutta mistä? Easyrentiltä tietenkin! Pakettiautojen vuokraus on suosittua etenkin niiden suuremman sisätilavuuden takia. Voit hankkia pakettiauton vuokralle esimerkiksi muuttoa varten tai uuden kodinkoneen kuljetusta varten.

Pakettiauton vuokraus
Vuokraa pakettiauto
Vuokraa maxi pakettiauto
Vuokraa multivan pakettiauto

Muuttoauto on usein pakettiauto

Muuttoauton vuokraus on monesti onnistuneen muuton tärkein tukipilari. Tilava muuttoauto voittaa peräkärryn mennen tullen. Usein yksi matka riittää, etkä joudu tekemään ajamaan montaa kertaa edestakaisin. Tämä säästää aikaa ja hermoja. Pakettiautossa muuttokuorma pysyy suojassa pölyltä, sateelta eikä sinun tarvitse miettiä pressun virittämistä tai pelätä että esineitä tippuu matkan varrella. Muuttoautossa tavarat pysyvät suojassa varkailta ja katseilta, ja voit lukita ovet ja jättää muuttoauton vartioimatta, mikä ei peräkärryn kanssa onnistu.

Lisäksi nokkakärryjen käyttö nopeuttaa muuttoa huomattavasti. Niissä kulkee monta laatikkoa yhdellä kertaa ja muuttaminen käy joutuisammin kuin laatikko kerrallaan kantamalla. Tämä säästää aikaa ja kantajien voimia. Usein tavarat pysyvät myös paremmin ehjänä kulkiessaan pyörillä. Jos sinulla ei ole nokkakärryjä omasta takaa, voit vuokrata sellaisen muuttoauton kanssa alkaen 5,00 € päivä.

Pakettiauton vuokraus, ohjeita kuorman lastaamiseen

  • Pistä raskaimmat esineet ja huonekalut autoon ensimmäisenä
  • Tiivistä kuorma liinoilla niin, että se pysyy paikallaan myös sivusuunnassa. Näin myös tavarasi pysyvät paremmassa kunnossa.
  • Pakkaa muuttolaatikot huoneittain ja merkkaa kohdehuone selvästi. Lastaa kauimmaisten huoneiden tavarat viimeisenä. Näin varmistat että kantajat eivät joudu pujottelemaan laatikoiden seassa.
  • Kuorma kannattaa myös tehdä tiiviiksi, että tavarat eivät mahdu liikkumaan sivusuunnassa auton sisällä. Jokaisen muuttoauton mukana tulevat kiristysliinat, joilla kuorman pysymään paikallaan.
  • Sängyn patjat kulkevat kätevästi muuttokuorman päällä
  • Pakkaa vaatteet esimerkiksi jätesäkkeihin, ja voit käyttää niitä tiivistämään kuormaa ja estää esineiden hankautuminen toisiinsa
  • Jos uusi tai vanha koti on kerrostalossa, kysy isännöitsijältä tai talonmieheltä apua. Mitä lähemmäs ovea pääset, sen parempi. Talonmieheltä saattaa löytyä esimerkiksi lippusiimaa, jolla pystyt varaamaan paraatipaikan oven edestä.

Muuton ei tarvitse olla kallista ja vaikeaa. Pakettiauton vuokraus Easyrentiltä on helppoa ja edullista!

Aiheesta muualla:

Esimerkkejä 150 auton valikoimastamme

Pakettiautot - esimerkkejä valikoimastamme

Maxi pakettiautot - esimerkkejä valikoimastamme

Multivan pakettiautot - esimerkkejä valikoimastamme

Pakettiautot perälautanostimella (20m3) - esimerkkejä valikoimastamme

Ota yhteyttä

Pakettiauton vuokraus - kiinnostuitko?